Facebook
Google +
Youtube
Pinterest
Blog

Politica de Returnari

14 zile garantie bani inapoi

JolieMag.ro, vrea sa va faca experienta cumparaturilor cat mai simpla si lipsita de griji. Noi oferim tuturor clientilor nostri un termen suficient de 14 zile in care aveti garantia banilor inapoi cu rambursarea integrala a pretului produsului.

Procedura de urmat in orice caz, este urmatoarea:
Solicitarea de retur face prin completarea Formularului de Retur , in urma careia veti primi un numar de retur – numar RMA. Pentru returnarea produsului este necesar Numarul RMA.

Returul produselor se accepta sub urmatoarele conditii:

  • Produsele returnate trebuie sa fie intacte, fara semne de folosire si sa contina toate etichetele atasate si documentele care le-au insotit
  • Produsele returnate trebuie sa aibe ambalajul original nedeteriorat
  • Costurile de transport vor fi suportate de client

Daca pentru orice motiv nu sunteți multumit cu achizitia dvs., o puteți returna pentru o rambursare completa a pretului produsului. Pur si simplu să ne contactati in 14 zile de la sosirea comanda lui. Acest lucru poate fi realizat fie prin e-mail: comanda@joliemag.ro, fie direct prin formularul de returnari. Restituirea se va face în cazul în care produsul a fost returnat intact, iar cheltuielile de transport / returnare vor fi suportate de client.

In maxim 30 de zile lucratoare de la returnare, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal..

Produse ce v-au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului correct vor fi suportate de JolieMag.ro

Dreptul de Retur in 14 zile nu afecteaza in nici un fel drepturile legate de retur in 10 zile in cazul comertului la distanta. Vezi aici mai multe detalii despre renuntarea la cumparare.