Facebook
Google +
Youtube
Pinterest
Blog

Cum Comand?

Produsele JolieMag.ro le gasiti in sectiunea “CATEGORII” aflata in partea stanga a paginii. Folosind meniul derulant, navigati prin categoriile de produse, filtrand cautarea prin subcategoriile existente, alegeti produsul si vizualizati detaliile sau faceti adaugarea directa prin butonul +.


Odata ce ati gasit produsul  dorit apasati pe butonul “Adauga in cos”, dupa ce ati selectat cantitatea de produse dorite. La optiunea “Cos Cumparaturi”, care se afla in partea dreapta superioara a website-ului aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau mai multe produse. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului “Continua Cumparaturile”.

Pentru a finaliza comanda apasati butonul "Comanda"

Daca Sunteti Client NOU, va rugam sa creati un Cont Nou, iar pentru a face asta completati doar datele din formular si sa continuati procedeul de comanda. Pentru detaliile de facturare puteti opta pentru  persoana fizica sau persoana juridica prin completarea campurilor necesare.

Daca sunteti deja inregistrat/a va rugam sa va autentificati, introducand adresa de e-mail si parola pe care le-ati folosit in momentul in care v-ati inregistrat.

 

Daca doriti sa parcurgeti tutorialul de comanda accesati 
Puteti opta si pentru plasarea comenzii prin e-mail sau telefonic, caz in care avem nevoie de la dumneavoastra de urmatoarele informatii:

  • Detaliile pentru facturare sunt: nume, prenume si adresa
  • Detalii contact: telefon si adresa de e-mail
  • Produsele comandate: codul produsului sau linkul  care doriti sa il comandati precum si cantitatea respectiva.

Adresa de e-mail pe care puteti trimite aceste informatii este comanda@joliemag.ro sau numarul de telefon 0735 19 49 59

Pentru orice informatie suplimentara va stam la dispozitie la numarul de telefon  0723 19 49 59 sau la adresa de e-mail: comanda@joliemag.ro